MARIAGER: Det bliver en person med et indgående kendskab til hverdagen som idrætsleder, der fra 15. august skal fungere som ny idræts- og fritidskonsulent i Mariagerfjord Kommune.

Valget er faldet på 43-årige Niels Sørensen, der i Hobro og omegn bl. a. være kendt som en af drivkræfterne bag Hobro Cykle Club - og som formand for Danmarks Cykle Union i perioden 2013-2016.

- Med ansættelsen af Niels har vi fået fat i erfaren ildsjæl, der har evner og lyst til at arbejde i tæt samspil mellem politikere, bestyrelser, hallerne og de mange frivillige i vores foreninger.

- Niels har et stort lokalt netværk og kendskab til hele Mariagerfjord Kommune samt erfaring både som projektleder og administrativ leder, hvilket er en stor styrke i en stilling som denne her, fremhæver fagchef Joan Kamstrup, Mariagerfjord Kommune.

Niels Sørensen havde bl. a. en stor finger med i spillet, da Post Danmark Rundt i 2014 havde både start og mål på 1. etape i Mariagerfjord Kommune, og i den forstand ligger jobbet som idræts- og fritidskonsulent i naturlig forlængelse af hans tidligere virke som cykelleder.

Som konsulent på idræts- og fritidsområdet i Mariagerfjord skal Niels Sørensen netop være med til at "forfølge de målsætninger, som kommunen har på idræts- og fritidsområdet, udvikle foreningsområdet i tæt samarbejde med kommunens foreningskonsulent, trække arrangementer og events til kommunen og varetage fundraising i forhold til projekter", som det hedder i kommunens pressemeddelelse om ansættelsen.

Niels Sørensen har, siden han stoppede i Danmarks Cykle Union arbejdet som selvstændig med opgaver indenfor sparring i forhold til forenings- og klubudvikling, sponsorpleje, events og projekter.

Ved det forestående kommunalvalg i fjordkommunen stiller han op som kandidat for Det Konservative Folkeparti.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...