De frivillige Kulturhusforeningen i Arden kan nu genkendes ved arrangementerne

ARDEN: Det har længe været et stort ønske for Kulturhusforeningen, som står bag arrangementerne i Kulturhuset i Arden, at foreningens mange frivillige kunne blive klædt pænt og ens på i forbindelse med aktiviteterne i huset.

Dels som en profilering af huset og foreningen, dels som en hjælp til de mange gæster i huset, så det er tydeligt at se, hvem der er hjælpere.

I 2018 var foreningen således arrangør eller medarrangør ved mere en 40 arrangementer, der samlede knap 4.000 gæster til koncerter, foredrag, teater, udstillinger m.m.

Med økonomisk støtte fra Fonden for Sparekassen Himmerland og Kulturhusets grafiske samarbejdspartner; Degn Grafisk, er det nu lykkedes at finde midler til at finansiere indkøb af veste til alle foreningens cirka 40 frivillige, så de fremover kan være synlige, samt pænt og ens klædt på, når de er på ”arbejde” i huset.

- Vi er meget glade for denne støtte, som er med til at understøtte vores ambition om at skabe gode og professionelle rammer om arrangementerne i huset – selv om vi jo ”bare” er frivillige, lyder det Arne Arildsen, formand for Kulturhusforeningen.

De nye veste blev præsenteret og fik premiere ved foreningens seneste koncert med Caroline Henderson, hvor Henrik Harbo fra Jutlander Bank i Arden og Peter Harritsø fra Degn Grafisk også var til stede.

Henrik Harbo glædede over at kunne bidrage med støtte til det frivillige arbejde i Kulturhuset:

- Som en del af den lokale afdeling af Jutlander Bank i Arden er jeg rigtig glad for Fonden for Sparekassen Himmerland.

- Den hjælper med at give os positiv omtale af Jutlander Bank. Samtidig kan fonden løfte nogle opgaver, som vi økonomisk i afdelingen slet ikke magter. I dette tilfælde er det hjælp til at få påklædt alle de trofaste frivillige hjælpere i vores Kulturhus, som gennem hele sæsonen yder en rigtig flot indsat for alle de gæster, der kommer til de mange forskellige arrangementer. Nu kan alle gæster se, hvem der er frivillig hjælper, så det fremover vil være lidt lettere at spotte, hvor der er en lokal man kan spørge efter hjælp.

- Endelig vil jeg også gerne rose Kulturhuset for deres meget brede udsnit af arrangementer. Jeg synes de gode til at sammensætte programmet år efter år, lyder det fra Henrik Harbo.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...