Fyrkatspillet er gået sammen med den nystartede scenebutik, teaterturbulens.dk, der har åbnet øvelokaler i Brogade 52 i Hobro. De to parter tilbyder teater, sang og dans i uge 29, det vil sige fra 13. juli

HOBRO: Fyrkatspillet anno 2020 er for længst fordampet i coronavirussens skær, og der bliver hverken sværdslag eller teatertummel mellem Fyrkathusets egeplanker i år.

Men lidt vikingeteater får Hobro alligevel. Fyrkatspillet er gået sammen med den nystartede scenebutik, teaterturbulens.dk, der har åbnet øvelokaler i Brogade 52 i Hobro. De to parter tilbyder teater, sang og dans i uge 29, det vil sige fra 13. juli.

- Hele uge 29 arbejder vi med chokerende kontraster mellem nutid og fortid, med udgangspunkt i udvalgte scener fra Fyrkatspillets tidligere forestillinger. Vi giver de gamle scener, et nyt twist i tråd med nyskabende, moderne teater, fortæller Lars Krebs Jensen fra Teaterburbulens, der er instruktør på ugens udskejelser.

Fyrkatspillets medlemmer har fået tilbud om at være med, men Lars Krebs Jensen understreger, at teaterugen er åben for alle.

Ugen sluttes med et show på havnen i Hobro.

- Vi laver ”nedslagspunkter” langs Hobros flotte havn og ved Gasmusset hovedindgang for at få den flotte visuelle effekt. Så det bliver moderne oplevelsesteater, lover Lars Krebs Jensen.

Showet på havnen bliver en slags teaterhappening, hvor der spilles så stykker i løbet af dagen fredag 17. juli og fra klokken 14 lørdag 18. juli.

Tilmelding til teaterugen kan ske på www.fyrkatspillet.dk eller teaterturbulens.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...