Den lokale e-sport klub under HIK - Hobro Vikings - værter for et to døgn langt lan-party i loungen 14., 15. og 16. februar

HOBRO: DS Arena vikles i løbet af 48 timer ind i flere tusinde meter af kabler.

Mindre end to døgn kan nemlig ikke gøre det, når der blæses op til lan party i tidsrummet torsdag 14. februar klokken 13 og til lørdag 16. februar samme klokkeslæt.

Over de to døgn vil hygge, konkurrencer og gamere i alle størrelse være nogle af de ingredienser, DS Arenas lounge sætter sammen til vinterferiens lan party.

Og du skal til at skynde dig, hvis du vil være med, idet arrangørerne fra Hobro Vikings snart kan melde udsolgt.

Åbent hus undervejs

Hobro Vikings, som jo nu hører til som en del af Hobro IK, åbner dermed dørene for første gang til det, de selv kalder for byens største, fedeste og hyggeligste lan-party.

Og hvis du skulle få lyst til at kigge på, så holdes der åbent hus midtvejs i spillepartiyet - nemlig om fredagen fra klokken 10 til 15.

Her kan du komme ind uden tilmelding - og endda møde den lokale racerkører Jacob Mathiassen, som gerne dyster i sim-racing - altså racerløb på pc og selvfølgelig med rigtige rat og pedaler.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen - både til unge, gamle, nye gamere og selvfølgelig også de mere garvede, siger Brian Svanholm, formand for Hobro Vikings og en af folkene bag HLP 2019, som begivenheden i de kredse hedder.

Læringsproces

- For os bliver lan partyet en læringsproces, idet vi jo for første gang holder en begivenhed af den kaliber.

- Og i arrangørgruppen befinder sig ellers mange, som efterhånden har været i e-sports verden i nogle år. Men ingen af os har hidtil prøvet selv at stå med planlægningen.

- Vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for, at det bliver en succes, forsikrer Brian Svanholm.

HLP 2019 er begyndt i det små med plads til knap 100 deltagere, og Brian Svanholm fortæller hvorfor:

- Vi har prioriteret kvaliteten frem for kvantiteten.

- Vi synes selv, at vi har de perfekte omgivelser, hvor der er god plads til deltagerne, gode sove- og spisemuligheder.

- Vel at mærke uden, at det det koster en formue at deltage.

- Faktisk, mener vi, at lan-billetterne er billige i forhold til lignende arrangementer rundt om i landet, bemærker Brian Svanholm. Og frister med præmier til en samlet værdi af 7500 kroner.

På hjemmesiden www.hobrovikings.dk. kan du finde flere oplysninger om lan-partyet 14. - 16. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...