Som led i et generationsskifte er Dennis Thisted Tordrup indtrådt i ejerkredsen

HOBRO: Murer- og entreprenørfirmaet A/S Karl Jensen i Hobro er blevet en mangeårig medejer fattigere. Til gengæld er en gammel kending i firmaet blevet en del af ejerkredsen.

Som led i et generationsskifte er Dennis Thisted Tordrup indtrådt i ejerkredsen. Han overtager rollen i ejerkredsen fra Claus Myrup, har været i firmaet i 43 år og som fortsætter som afdelingsleder for vognmands- og maskinafdelingen i nogle år endnu.

- Jeg har kendt Dennis fra han var helt lille, hvor han havde sin gang i virksomheden som fejedreng og frem til den dag i dag. Han kender derfor virksomheden, og jeg ved hvad han står for, siger Claus Myrup i en pressemeddelese om generationsskiftet.

Dennis Thisted Tordrup er søn af økonomiansvarlig Lisbeth Thisted Sørensen, der ifølge det Centrale Virksomhedsregister også er medejer af firmaet. Direktør Flemming Møller Madsen er tredje og sidste medejer.

Dennis Thisted Tordrup kommer fra en stilling som entreprisechef i Uggerly Installation og har arbejdet med projektledelse i både små som store byggeprojekter siden 2007. Han har nu titel af projektchef i A/S Karl Jensens byggeafdeling.

A/S Karl Jensen har gennem det seneste årti været i en positiv udvikling og er gået fra 30 til i dag knap 50 medarbejdere.

Firmaet blev grundlagt 1. marts 1955 af ingeniør Karl Jensen og udfører murer- og entreprenørarbejde. Bierhverv i virksomheden er vognmandsvirksomhed samt havnelosning- og lastningsopgaver.

I sit seneste regnskabsår havde virksomheden et overskud efter skat på 1,66 mio. kr., mens det året før havde et overskud på 1,99 mio. kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...