Søndag 2. december vanker der risengrød til både børn og nisser på Boldrup Museum

BOLDRUP: Gammeldags jul som for 100 år siden.

Det er, hvad gæsterne kan se frem til, når Boldrup Museum søndag 2. december inviterer til julehygge på museet, hvor mange af de gamle juledyder vækkes til live.

Der bliver klippet julepynt, man kan lave sine egne juledekorationer, julepynt i træ eller gå i skoven og finde mos og gran. Museets husorkester spiller julemusik, og overalt på museet er der aktiviteter for hele familien.

Som altid når der bliver holdt arrangementer på Boldrup Museum, kan man også få lidt godt til ganen, og i anledning af julen bliver der selvfølgelig serveret både æbleskiver, glögg, og risengrød m.m. Risengrøden er også en vigtig ingrediens, når alle dagens gæster kl. 14 skal på jagt efter museets nisse, så han kan få sin obligatoriske julegrød.

- Det er altid en rigtig god dag, og de sidste år har museet været stopfyldt med gæster hele dagen, så vi regner selvfølgelig med, at vi igen i år får fuldt hus. Det er ikke noget stort forkromet arrangement, men vi oplever, at folk sætter pris på det stille tempo, hvor familien er i højsædet, fortæller en af arrangørerne, Tage Christiansen fra Boldrup Museumsforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...