Butikken i Hobro har i løbet af den seneste uge solgt over 3000

Siden torsdag har det været et krav at bære mundbind mange steder i det offentlige rum.

Det har sat fart på efterspørgslen af genanvendelige stofmundbind, hvilket de blandt andet har kunnet mærke hos Fleur i Hobro.

- Vi kunne mærke det i samme øjeblik, som statsminister Mette Frederiksen fortalte om de nye krav. Her tikkede ekstra mange bestillinger ind på vores webshop, og efterspørgslen i butikken var også rigtig stor med det samme, fortæller Line Tolborg Thy, indehaver af Fleur i Hobro.

- Vores genanvendelige mundbind sælges i pakker á fem styk, og efter nogle få dage havde vi solgt godt 600 pakker. Det er sammenlagt mere end 3.000 mundbind.

En del af årsagen til, at Fleur har solgt godt af deres mundbind, der er af typen Chantelle, er, at mundbindene for nylig endte på andenpladsen i en test fra Forbrugerrådet Tænk.

Førstepladsen på listen er lavet af samme producent, men er siden gået ud af produktion. Derfor må mundbindet være et af de bedste på markedet.

- Ét er mundbindenes effektivitet, og hvor behagelige de er at have på. Men nu hvor det er blevet et permanent krav, så vil mange også gerne væk fra engangsmundbindene, der belaster miljøet og samtidig er en dyr løsning på den lange bane.

- Vores mundbind er af 100 pct. bomuld, de er i tre lag og kan vaskes i maskine. De har en god åndbarhed og så kan de bruges i fire timer ad gangen, inden de skal vaskes, før de kan bruges igen, slutter Line Tolborg Thy - naturligvis i ført mundbind…

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...