Når du afleverer dine dåser eller flasker hos Føtex i Hobro, kan du nu vælge at støtte en lokal forening

HOBRO: IK Rosendal Badminton kan se frem til et løft den kommende tid. Føtex har nemlig besluttet, at kunderne kan donere deres pant til lokale foreninger, når de afleverer tomme flasker og dåser i Føtex’ butikker.

Håbet med tiltaget er, at Føtex kan være med til at bidrage til danskernes sundhed – især blandt børn og unge.

- Det sker ganske enkelt ved at trykke på den særlige donationsknap i stedet for den normale pantknap. Dermed går pantbeløbet ubeskåret til lokale aktiviteter. I Føtex arbejder vi for en sundere og bedre hverdag. Vi tror på forebyggelse fremfor helbredelse. Derfor vil vi gerne bidrage til, at børn og unge kan være aktive i deres fritid, og her spiller lokale sundhedsinitiativer en afgørende rolle. Foruden vores støtte til lokale tiltag med særskilte donationer giver vi nu føtex-kunderne mulighed for at donere penge hurtigt og nemt, så det kommer lokale initiativer, foreninger eller klubber til gode, fortæller direktør i Føtex, Thor Jørgensen i en pressemeddelelse.

Alle Føtex-butikker landet over har indgået et lokalt samarbejde med en klub, forening eller et initiativ, der har børn og unges trivsel og sundhed øverst på dagsordenen. Helt konkret betyder det, at supermarkedet donerer i alt 500.000 kroner til foreningerne. Derudover får de samtlige kroner, som kunderne giver ved at trykke på donationsknappen på flaskeautomaten.

– Vi tror på, at vi sammen med kunderne kan være med til at skabe endnu bedre forudsætninger for vores børn og unges sundhed og trivsel. De lokale foreninger, klubber og ildsjæle yder en stor indsats, og det vil Føtex gerne støtte. De er om nogen med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i deres by og lokalområde, fortsætter Thor Jørgensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...