Glenstrup Lokalarkiv har frit hentet over 200 billeder fra Glenstrup Sogn, og lørdag 9. november fra kl. 14-17 vises fotografierne på storskærm i arkivet på Handests gamle skole

GLENSTRUP: Fra 1930’erne frem til 1960’erne gennemfotograferede Viggo Sylvest Jensen, Hillerød, det meste af Danmark. Gårde, huse, landsbyer, byer og seværdigheder var hans motiver. Disse billeder, der tæller over tre millioner, er i færd med at blive digitaliseret på Det Kongelige Bibliotek.

Glenstrup Lokalarkiv har frit hentet over 200 billeder fra Glenstrup Sogn, og lørdag 9. november fra kl. 14-17 vises fotografierne på storskærm i arkivet på Handests gamle skole, i dag Ressourcecenter Mariagerfjord. Billederne er en del af vores kulturarv, og mange har aldrig været vist før.

- Det bliver en spændende rejse tilbage i en helt anden tid. Alle er velkomne. Vi aner ikke, om vi bliver 10 eller 40 deltagere denne eftermiddag. Derfor vil det være klogt selv at medbringe kaffekurv til pausen, lyder det fra Ole Bagger, som er formand for Glenstrup Lokalarkiv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...