Fik DBUs sølvemblem for mange års frivilligt arbejde

ASTRUP: Fire frivillige ildsjæle i IF Dannebrog, Astrup er blevet hædret med tildeling af DBUs sølvemblem for mindst 15 års frivillig arbejde i klubben.

Idrætsforeningen i Astrup kan kun fungere, fordi mange af byens borger vælger at bruge tid på frivillig arbejde i klubben. Det er betyder alt for klubben, men alligevel er det er ikke altid, at man lige får det sagt tak for den indsats, som de frivillige bidrager med. Derfor besluttede idrætsforeningens bestyrelse at ansøge om DBUs sølvemblem til fire af de frivillige, nemlig Claus Lund, Keld Nedergaard Pedersen, Leif Sørensen og Vagn Jensen.

Alle fire har haft, og har stadig, virkelig stor betydning for det daglige liv i IF Dannebrog, Astrup, hvor de er med til at få det hele til at fungere og til at skabe en god og hyggelig atmosfære.

Claus Lund har "altid" været klubbens kampfordeler. Han er altid klar til at hjælpe klubben, så da han besluttede at træde tilbage som kampfordeler i 2017 valgte idrætsforeningen at hædre ham for hans indsats gennem mange år.

Keld Nedergaard Pedersen betydning for idrætsforeningens virke kan ikke beskrives. Han er altid klar til bruge tid og energi på idrætsforeningen, og har et utal af gange hjulpet, når der var brug for det. Keld er p.t. træner for idrætsforeningens damehold i fodbold, som spiller i serie 2.

Leif Sørensen har altid været en værdifuld del af idrætsforeningens arbejde, og har gennem tiden påtaget sig mange opgaver både som bestyrelsesmedlem, holdleder og fodboldtræner. Leif har et utal af gange været med til at skabe sammenhold blandt fodboldspillerne ved at arrangere fællesspisning efter træning.

Endelig har Vagn Jensen været en solid støtte for idrætsforeningen gennem mange år. Vagn kan altid findes på stadion, når klubbens fodholdhold spiller, og har gennem en lang årrække fungeret som holdleder for klubbens førstehold. Vagn valgte at træde tilbage som holdleder i 2017, men hjælper stadig i klubben i det omfang han kan.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...