Ny garnbutik åbnet på Banegårdsvej i Hobro

Hobro har fået en ny, flot garnbutik på Banegårdsvej.

Det er Dorthe Andersen, der efter nogle år med en butik i kælderen hjemme i privaten har slået dørene op til en ny, flot butik på Banegårdsvej 16 i Hobro – en butik, der ganske passende hedder Dorthes Garnbutik, og som indeholder et stort udvalg af garn i forskellige kvaliteter, diverse tilbehør, strikkeopskrifter og et pænt udvalg af Dorthes egne kreationer.

- Jeg åbnede butikken 30. september og har fået en supergod start. Da jeg havde butikken hjemme i kælderen, havde jeg et trofast stampublikum, men med den nye butik har jeg pludselig fået en masse helt nye kunder, og det er jeg rigtig glad for. Det er gået over al forventning, fortæller Dorthe Andersen, der selv har syet og strikket det meste af sit liv.

- Jeg havde en meget kreativ mormor, og hun lærte mig at strikke allerede, da jeg var syv år, og det har jeg så gjort siden, selvom jeg rent faktisk godt kunne tænke mig at gøre det endnu mere. Men nogle gange kniber det gevaldigt med tiden, fortæller Dorthe, der ved siden af garnbutikken også driver virksomheden Andersen Sko ApS, der er en rullende skobutik, som kører ud til eksempelvis plejehjem og sætter en butik op for en dag, så beboerne kan shoppe.

- Den virksomhed har jeg haft en del år, og man kan derfor også finde lidt sko i garnbutikken. Men det betyder også, at jeg ikke kan holde åbent i garnbutikken hver dag.

- Min ambition er dog helt klart, at garnbutikkens åbningstider løbende skal udvides, og at butikken på et tidspunkt bliver min hovedbeskæftigelse. Jeg har blandt andet planlagt, at jeg i december måned vil holde åbent hver dag. Her holder jeg nemlig fri fra min anden virksomhed, fortæller Dorthe Andersen, der på sigt også har planer om at lave forskellige strikkehold og strikkearrangementer i butikken.

- Når udfordringerne med corona engang er ovre, vil jeg igangsætte forskellige tiltag, og så håber jeg, at butikken også bliver et sted, hvor man bare dukker op for at være sammen om at strikke og hygge sig, slutter Dorthe Andersen.

Udover på Banegårdsvej 16 i Hobro, kan du også finde Dorthes butik på nettet – på www.dorthesgarnbutik.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...