Det skal ikke skorte på publikumsopbakning, når Hobro IKs superligamandskab 30. maj spiller skæbnekamp på DS Arena mod nr. 2 i Nordic Bet-ligaen

HOBRO: Det skal ikke skorte på publikumsopbakning, når Hobro IKs superligamandskab 30. maj spiller skæbnekamp på DS Arena mod nr. 2 i Nordic Bet-ligaen.

Ud fra den betragtning har Jutlander Bank frikøbt alle hjemmeholdspladser til den vigtige playoff-kamp Kr. himmelfartsdag - for efterfølgende at dele gratis billetter ud til alle interesserede i filialerne i Hobro, Hadsund, Mariager

og Arden.

- Jutlander Bank har rødder i Hobro, så vi ved, hvor vigtigt det er for byens selvforståelse og image udadtil, at Hobro har et Superligahold.

- Den bedste måde banken kan medvirke til det, er at være med til at fylde stadion med tilskuere, som vil give hjemmeholdet maksimal støtte. Derfor har vi købt billetterne, som vi uddeler gratis. Vi skal have fyldt DS Arena Kristi himmelfartsdag, opfordrer Jutlander-direktør Per Sønderup, der selv bor i Hobro.

Hobro IK’s sportschef, Jens Hammer Sørensen, jubler over tiltaget.

- Vi er enormt glade og taknemmelige for den flotte opbakning, Jutlander Bank viser ved at frikøbe alle hjemmeholdspladserne til playoff-kampen. Det er et helt fantastisk tiltag, og jeg håber, vi får at se et helt fyldt DS Arena, som kan være med til at give spillerne et ekstra boost i den vigtige kamp, siger han.

Der kan maksimalt afhentes fire billetter pr. person til den vigtige kamp på DS Arena.

Har man sæsonkort eller aktionærkort er disse naturligvis stadig gyldige til playoff-kampen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...