Tommy Gregersen kan 1. januar 2019 se tilbage på 25 år som graver ved Astrup kirke

ASTRUP: Tommy Gregersen kan 1. januar 2019 se tilbage på 25 år som graver ved Astrup kirke. Tommy har gennem de mange år udført sit arbejde samvittighedsfuldt og med glæde og entusiasme. Måske er det den friske luft, som har betydet, at Tommy ikke har haft behov for at melde sig syg i de forløbne år, måske er det hans glæde ved arbejdet.

Det er altid en fornøjelse at gå en tur på kirkegården og se på de flotte omgivelser. Tommy sætter en ære i, at hele den store kirkegård altid er velholdt, ukrudt er ikke velkomment og rive-sporene skal stå lige, når han går hjem fredag eftermiddag. Mange af de tomme gravsteder har Tommy været med til at fylde op med løgvækster og stauder, så der om søndagen kan klippes buketter til alteret.

Astrup kirke er også under hans kyndige hænder, og der bliver sørget for, at alt også her er i orden. Ved specielle lejligheder sørger Tommy altid for hygge med masser levende lys, og han giver gerne en hånd med, hvis der er brug for hjælp ved f.eks. Rostrup kirke.

Den store præstegårdshave, konfirmandstuen og arealerne deromkring nyder også godt af Tommys ekspertise - alt bliver holdt på smukkeste vis.

- At være ude og snakke med folk og høre, at de er tilfredse med vedligeholdelsen af deres gravsteder - det er noget der glæder, fortæller Tommy Gregersen, og tilfreds er man også, når der er provstesyn på kirke og kirkegård. Der er kun ros til Tommy og hans medhjælper!

Tommys jubilæum skal selvfølgelig fejres, så Astrup menighedsråd indbyder til gudstjeneste og reception på Astrup kro søndag d. 6 januar, hvor man håber, at mange vil komme og fejre byens ”over-graver”. Alle er velkomne, lyder det fra menighedsrådet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...