Gymnastikbrødrene Karl og Mads Loft fra Onsild klarede sig pænt ved de nylige Spring Cup i Silkeborg.

HOBRO: Gymnastikbrødrene Karl og Mads Loft fra Onsild klarede sig pænt ved de nylige Spring Cup i Silkeborg.

Sammen med 42 andre børn fra Team Gym Himmerland stillede de op i det midtjyske søhøjland, og for 13 af de unge himmerlændinges vedkommende var der tale om børnene allerførste konkurrence, så de lidt nervøse, men mest af alt var de spændte og glædede sig til at prøve at blive bedømt at dommerne til konkurrencen.

God stemning

Gymnasterne stiller til individuel konkurrence op i to discipliner: Spring på fiberbane og i trampet (minitrampolin), hvorunder de udfører to spring i hver disciplin.

Der herskede god stemning og højt humør fra morgenstunden

Og humøret blev bestemt ikke dårligere, efter at de første resultater blev offentliggjor.

Her havde Team Gym Himmerlands tre U10 drenge- Karl Loft samt debutanterne Anders Mærsk Knudsen og Jeppe Mærsk Bukh sikret sig finalepladser på bane ved at være blandt de 10 bedste ud af de 22 drenge der stillede op i deres årgang.

Kort tid efter var der endnu to drenge finaleklar, denne gang August Mølgaard og Mads Loft i U12 drenge trampet i en årgange med 32 deltagere.

Siden nåede også Luca Brix - Stine Odberg - Asta Hole Hensen - Julie Agdrup Hansen - Shanne Haldrup og Bertram Veng Schack sig adgang til finalerne.

Placeringerne

Spændingen var stor op til finalerunden.

Nogle skulle ind og forsvare deres placering, mens andre skulle forsøge at forbedre deres resultat for at sikre sig en medalje.

Det blev til en flot bronzemedalje til Karl Loft hos U10 drengene i trampet, hvor han forsvarede den 3. plads, han havde fået i indledende runde.

- De øvrige finalister leverede en virkelig flot indsats,.

Men i finalerne er det de bedste springere, man kæmper imod, de små marginaler der afgør placeringerne.

Det var lige ved og næsten for Stine Odberg og Anders Mærsk Knudsen som fik fjerdepladser.

- Men alle gymnaster både i og uden for finalepladserne kan være stolte af deres resultater til sæsonens første konkurrence.

Sådan lyder de rosende ord fra instruktørteamet hos Team Gym Himmerland bestående af Jonas Poulsen, Nadia Kristensen, Caroline Johnsen, Andreas Bech, Maja Ibsen, Peter Otte Yde Thomsen og Mette Berg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...