Ikke færre end 17 timers gymnastik af vidt forskellig karakter bydes der på ved opvisningerne i Hobro Idrætscenter fredag 29. og lørdag 30. marts.

HOBRO: Foråret er over os, og det betyder også at gymnastik opvisningerne er i fuld gang.

Fredag og lørdag 29. og 30. marts går det løs med det årlige DGI forårsstævne i Hobro Idrætscenter, og det kan kun blive en god oplevelse, forventer arrangørerne.

Næsten 17 timers gymnastik og en masse glade gymnaster melder klar, så publikum kan roligt sætte sig til rette, og nyde de mange og forskellige opvisninger.

Mange vil gerne være med

Efterspørgslen for at få en plads i programmet er stor, og for at tilgodese så mange som overhovedet muligt, begynder opvisningen allerede klokken 17 på fredag.

Udover de mange lokale hold og landsdelsholdene fra Øst- og Vesthimmerland, Brønderslev samt Thy Mors, får Hobro Idrætscenter også besøg af 10 efterskoler.

Således har Himmerlandscentrets Idrætsefterskole, Vesterlund, Vivild, Ingstrup, Han Herred, Flemming, Aabybro, Gudenådalens, Onsild og Himmerlands Efterskoler alle meldt deres ankomst.

Alle sejl sat ind

Repræsentationsholdet fra DGI Nordjylland er også på plads.

- Alle sejl er dermed sat ind, for at det skal blive et par fantastiske dage, i gymnastikkens tegn., lover Lena Hauer Bjørn på vegne af arrangørforeningerne.

Og de kommer sædvanen tro fra gymnastikforeningerne i Hobro, Rosendal og Valsgaard.

Også DGI Nordjylland har en finger med i det store stævnespil, hvor der næsten til sidste øjeblik arbejdes på højtryk for at blive klar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...