Vinderkupon i ”Shop & Vind”-konkurrence blev i første omgang omsat til en ny ring

Julen kan godt være lidt hård ved dankortet og dermed også saldoen på ens konto. Så prøv lige at forestille dig, hvilken optur det må være at blive ringet op en af de sidste dage lige inden jul med besked om, at du kan afhente 10.000 kroner, som du kan shoppe løs for i Hobros butikker.

Det oplevede Hanne Lange fra Klejtrup. Hun arbejder i - og har flittigt brugt - de lokale butikker til årets julegaveindkøb. Derfor har hun deltaget i ”Shop & Vind” konkurrencen, der er et samarbejde med Hobro Handel og Hobro Avis.

Konkurrencen går kort fortalt ud på, at i ugerne 49, 50 og 51 kan kunderne samle stempler, når de handler hos de deltagende butikker. Der gives et stempel for hver 100 kr., der købes for. Når man har otte stempler på kuponen, afleveres den i en af de deltagende butikker. På den måde deltager man i konkurrencen, hvor der i løbet af december har været udloddet hele 45 gavekort i ugepræmier, afsluttende med hovedgevinsten på 10.000 kroner blandt alle indkomne kuponer – og her var det altså Hanne Lange, der blev den heldige vinder.

- Det er en rigtig hyggelig konkurrence, og jeg har da også fået afleveret nogle kuponer i løbet af december, for jeg har stort set køb alle mine julegaver i Hobro. Jeg gør meget ud af at handle lokalt, fortalte Hanne Lange, da hun fik overrakt de 10.000 kroner af Torben Ringe Christensen, citychef i Hobro Handel.

Efterfølgende stod den på powershopping.

- Julegaverne er klaret, så pengene skal bruges på selvforkælelse. Jeg starter hos Guldsmed Torben E. Møller, hvor jeg vil have en ring. Derefter skal jeg en tur ind til Kop & Kande, Fyrkat Blomster, For You, og så er pengene nok også ved at være brugt, lyder det med et stort julesmil fra Hanne Lange.

Der deltog 15 butikker i ”Shop & Vind”: Tøjeksperten Hobro, Punkt1/Invita, SEEDS, Fyrkat Blomster, T.E. Møller, For You, Expert Hobro, Victor, byflou.com, Fleur, Mr. Tang Hobro, Kop & Kande Hobro, Sport24 Hobro, Gate36 og Ann D.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...