Efter 90 år i Mariager bor Hans Jensen Transport A/S nu ved Onsild - tæt på afkørsel 36 til motorvejen

ONSILD: Hans Jensen Transport A/S flytter i nyt domicil og forlader samtidig Mariager til fordel for Onsild.

Firmaet har nemlig et nyt og større domicil lige ved afkørsel 36, Onsild på E45.

Flytningen sker for at komme geografisk tættere på kunderne og samtidig forbedre faciliteterne for medarbejderne.

- Som transportfirma ligger vi ganske enkelt bedre ude ved motorvejen, men for os er det også vigtigt, at vore medarbejdere føler sig godt tilpas, pointerer direktør, Lars Jensen.

Velfærdslokaler

- I vores nye lokaler har vi indrettet velfærdslokaler, hvor der er badefaciliteter, mulighed for tøjvask og tørring, bordfodbold, soverum, fælles køkken og opholdsrum med internetadgang.

Alt sammen for, at vores medarbejdere skal føle sig godt tilpas, ikke kun når de er i bilerne, men også når køre-/hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

Udover denne ”vip lounge” har firmaet også udvidet vaske- og rengøringsfaciliteterne for de over 50 biler, som primært kører gods for fødevare-, foder- og pharmaindustrien i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland og Frankrig.

Miljøvenligt anlæg

- Netop rengøring er afgørende for den transport vi kører. Med det nye miljøvenlige anlæg har vi udvidet vaskekapaciteten fire gange i forhold til kapaciteten i Mariager fortæller Lars Jensen.

Han overtog direktørstolen fra sin far i 1990, og dermed har firmaet været i familiens eje siden 1947.

Siden da har han arbejdet på at fremtidssikre virksomheden ved at føre den nyeste teknologi fra kontoret og helt ud i førerhuset.

Det betyder blandt andet, at der benyttes et flådestyringssystem, som sikrer et optimalt informations flow til og fra bilerne, så driftskontoret altid har et præcist overblik over vognparken.

Hans Jensen Transport A/S fragter hvert år cirka 750.000 tons varer. Det svarer til hele Danmarks befolkning 163 gange på et år, eller 14 gange om måneden.

Firmaet tilbagelægger 6.500.000 kilometer årligt svarende til at køre til månen 17 gange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...