Mange gode kræfter er involveret, når en række af Hobros maritime aktører 25. maj inviterer til Havnens Dag på Hobro Lystbådehavn

HOBRO: MB Jagt og Fiskeri, Sejl Sikkert, Mariager Fjord Kajak, Dueligheds Undervisningen, Mariager Fjord Ungdomsskole, Hobro Marine, Bramslev Vandskiklub, Hobro Sejlklub, Lystfiskerforeningen Waders, Lystfartøjsmuseet, Bådelauget Betta Dan samt Marine Hjemmeværnet.

Mange gode kræfter er involveret, når en række af Hobros maritime aktører 25. maj inviterer til Havnens Dag på Hobro Lystbådehavn.

I år får Havnens Dag bl. a. besøg af Marine Hjemmeværneskutteren ”Sabotøren”, som holder åbent skib mellem klokken 10 og 16.

- Vi er meget stolte over, at vi i år har kunnet krydre et i forvejen flot program med besøg af ”Sabotøren”

- Og generelt så glæder vi os bare til at tage imod en hel masse nysgerrige og sommerparate mennesker, der har lyst til at tilbringe en hyggelig dag med hinanden på Hobro Lystbådehavn.

- Vi tror på, at Havnens Dag kan være med til at åbne Hobro Lystbådehavn op for lokalbefolkningen og styrke samarbejdet mellem klubber og aktører omkring fjorden, så det bliver mere naturligt for alle at benytte havnen med dens gode faciliteter og område som et socialt samlingspunkt, lyder det fra Hobro Sejlklubs lokale Vild med Vand-tovholder, Ole Madsen.

Arrangementet handler således ikke kun om traditionel sejlads, selv om der selvsagt også vil være mulighed for at komme ombord på en sejlbåd.

I forbindelse med Havnens Dag i Hobro vil der eksempelvis også være tilbud om at prøve Stand Up Paddling, smage på fisk og skaldyr fra fjorden, tage en tur på en vandcykel, sejle med rib båd eller optimistjolle og se det hele lidt fra oven i Falcks kurvelift.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...