Alle børn fik flot guldmedalje og lejlighed til at møde en lang række stjerner

HOBRO: HIK/Rosendals håndboldhelte var lørdag den 8. juni 2019 til LykkeCup i Gigantium, Aalborg.

Dina Bech Juel Andersen fra Handest, der er forældre til et Lykkeliga-barn, skriver:

De startede med indløb kl. 10.00, hvor alle 47 hold med i alt ca. 500 håndboldstjerner løb ind i arenaen. Der var velkomst af Rikke Nielsen, og efterfølgende tale af Kulturministeren. Dernæst kom Wafande og sang og delte krammere og autografer ud.

Håndboldstævnet blev sat i gang, og alle kæmpede med alt det de kunne. De fik fantastisk hjælp af alle de fantastiske trænere, der gør et kæmpe stykke arbejde for de kære børn, som kæmper i hverdagen.

Derudover satte dommerne af de enkelte kampe rammerne for nogle fantastiske håndboldkampe med både highfives og krammere. Sidst men ikke mindst kommenterede Jan Gintberg nogle af kampene med mange sjove bemærkninger og jubel. Gintberg var desuden i selskab med bl.a. Kristina Mulle Kristiansen, Jesper fra programmet ”Drengen i den gamle krop” og Danmarks mindste mand!

Det var virkelig en fornøjelse, at se alle 500 børn nyde hvert minut, og hvor de virkelig kunne føle at de rigtig hørte til.

Stævnet sluttede med indløb af alle hold kl. cirka 15.30, hvor alle børn fik udleveret en flot guldmedalje og pokal. Derudover annoncerede Rikke Nielsen verdens største landshold, som alle børn i LykkeLiga nu er en del af, hvor de alle får deres helt egen personlige landsholdstrøje.

Denne dag sluttede med et brag af en gallafest, hvor der var dejlig mad og musik, og de sidste kræfter blev brugt på scenen til dejlig musik af DJ og Souvenirs.

HIK/Rosendals håndboldhelte startede i marts måned 2019 en lokal ”Lykkeliga”. De trænere der står bag gør et fantastisk stykke arbejde, og ligger mange kræfter i dette projekt.

Hvis man har et udfordret barn, som kunne tænke sig at starte til håndbold, så kom endelig i Rosendal Hallen og vær med til at give disse børn en oplevelse for livet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...