Klubben er blevet opgraderet fra én til to stjerner i DBU’s ungdomslicenssystem, hvilket glæder talentchef Lars Justesen

HOBRO: Midt i kampen for at redde livet i Superligaen kan Hobro IK glæde sig over, at klubben stiger i graderne på ungdomsfronten.

Hobro IK’s investeringer i talentafdelingen gennem de senere år har netop udmøntet sig i, at klubben er blevet opgraderet fra én til to stjerner i DBU’s ungdomslicenssystem.

Tildelingen af to stjerner (B-licens) er noget, som Hobro IK har kæmpet for i flere år, og derfor vækker nyheden naturligvis også stor begejstring i klubben.

- Vi er utroligt glade og stolte over, at vi er blevet tildelt to stjerner af DBU. Det er en stor anerkendelse af det store stykke arbejde og de investeringer, vi har foretaget i talentafdelingen i de seneste år, hvor vi gradvist har gearet op i hele organisationen, siger talentchef i Hobro IK, Lars Justesen.

Talentafdelingen i Hobro IK bestræber sig på at udvikle mindst én ny spiller til klubbens førsteholdstrup hvert år i fremtiden. Derudover er det et af målene, at 20 pct. af klubbens førsteholdstrup skal bestå af spillere af egen avl i 2025.

At Hobro IK nu har to stjerner, betyder også, at man fremover får hold med i U17- og U19-divisionerne, som er de næstbedste ligaer i Danmark på U17- og U19-niveau. Det er vigtigt for at kunne fastholde de dygtigste spillere på U17- og U19-niveau.

Hobro IK er overordnet rangeret som nummer 24 i DBU’s nye ungdomslicenssystem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...