Hobro Dyrskue løber først af stablen igen i 2021

HOBRO: Corona-krisen har tvunget arrangørerne til at udskyde Hobro Dyrskue til næste år. Sådan lyder det fra dyrskuet i en pressemeddelelse.

- Vi er nødt til at påtage os ansvaret i denne krisetid med coronasmitte. Den usikkerhed, virussen har skabt, gør, at vi er nødt til at udskyde, siger formand Jacob Bjerrum.

Dyrskuet forventer at afvikle dyrskuet i 2021 i starten af juni, men kan ikke melde nogen konkret dato ud endnu.

Hobro Dyrskue, der er støttet af Agri Nord og NF Plus, har henover vinteren fået et godt samarbejde med Hobro Handelsstandsforening og AMBU-festen omkring et nyt koncept for dyrskuet. Et koncept, hvor byens butikker i forbindelse med dyrskuet skulle afvikle farmerdage med

særligt gode tilbud og aktiviteter for både små og store på byens torve.

På selve dyrskuepladsen havde handelsstandsforening også planlagt store forandringer blandt andet med et nyt Street Food-koncept samt hyggehjørne med irsk folkemusik og lokale fadøl.

- Vi havde glædet os rigtig meget til at køre vores nye koncept, og vi har fået en opbakning fra en stor og yderst engageret arbejdsgruppe, som bare brænder for Hobro Dyrskue, og både handelsstandsforening og AMBU-fest har været yderst engagerede og initiativrige. Vi har sjældent oplevet så stort et engagement, siger Jacob Bjerrum.

Hos Handelsstandsforeningen er citychef Torben Ringe klar til næste år. Han er også imponeret over den iver og handlekraft, kræfterne bag dyrskuet har lagt for dagen.

Derfor tøvede han ikke på at give dyrskueformanden håndslag på, at konceptet sættes i søen i 2021.

- Det koncept, vi har fået op at stå, er simpelthen for godt ikke at gå videre med. Byen vinder på det, og landbruget vinder på det, og jeg har været utrolig glad for at være med til at se, hvordan dyrskuet har blomstret, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...