Fremover bliver det ikke helt det samme, at være hund i Hobro og omegn. På fredag får vores firbenede venner nemlig deres helt eget forkælelsesunivers, når Carina Rask Vernersen slår dørene op til Wuffins på Tværgade 3A i Hobro.

HOBRO: Som helt ung drømte Carina Rask Vernersen om at blive dyrepasser. Sådan gik det ikke.

I stedet har hun gjort karriere i reklamebranchen. Både med selvstændigt reklamebureau i Hobro og som marketingmedarbejder i forskellige virksomheder.

Hun synes dog, at tiden var inde til at prøve noget nyt, og det må man sige, at det er, når hun på fredag åbner en hundesalon i Hobro, samtidig med at hun går i lære som hundefrisør hos Nete Grove Petersen, som hun ansætter i butikken.

Nete kommer fra Randers, hvor hun har arbejdet som hundefrisør de sidste 10 år.

- Det er vigtigt, at der i salonen er en uddannet hundefrisør, og her var jeg fantastisk heldig at finde Nete, som gerne ville være med. Det betyder også, at jeg løbende tager uddannelsen med Nete som kyndig vejleder. Den uddannelse tager tre år, fortæller Carina Rask Vernersen, der har mange idéer med Wuffins, som skal være meget mere end en traditionel hundefrisør. Det skal være et forkælelsesunivers for hunde.

Amerikansk hundekultur

- Wuffins tager udgangspunkt i den amerikanske hundekultur, hvor hunden er et familiemedlem, der godt må blive lidt ekstra forkælet. Alle hunde er stjerner, og det hele må godt være lidt luksuspræget. Udover de forskellige klipninger og andre behandlinger, kommer vi derfor også til at sælge en række lækre produkter til hunde, som man ikke lige finder andre steder. Blandt andet får vi eneforhandling af nogle unikke amerikanske hundehalsbånd, ligesom vi også er i gang med at få designet og udviklet vores helt egne produkter, fortæller hun.

- Vi kommer også til at lave en lang række arrangementer med hunden i fokus. Alt fra besøg af dyrlæger og hundemassører til forskellige foredrag om hunde, og så er det også planen, at vi en gang om måneden får besøg af en hundeadfærdsekspert. Så ja, vi har en masse spændende tanker.

- Det gælder også indretningen af salonen, som vi gerne vil gøre til et særligt mødested for hunde og deres ejere. Vi har blandt andet planer om at lave et lille cafeområde ude foran butikken, der er en sofa i salonen og vi har gratis WIFI. For at bare at nævne lidt af det.

Drømmer om flere saloner

- Wuffins skal simpelthen bare være in- og mødestedet, når man har hund, fortæller Carina Rask Vernersen, der også drømmer om, at salonen i Hobro blot er den første blandt mange.

- Vi har en idé om, at det kunne være rigtigt fedt, at åbne saloner andre steder i landet. Nu skal vi selvfølgelig først lige rigtig i gang her i Hobro, men vi tror virkelig på konceptet, siger hun.

Wuffins åbner på fredag den 4. oktober, hvor der hele dagen vil være massevis af spændende aktiviteter i salonen. Blandt andet gratis negleklip, pelstjek, besøg af hundemassør, hundetegner, cocktailbar for hundens ejere og en helt særlig candybar for hundene…

Ja, det bliver aldrig helt det samme, at være hund i Hobro omegn!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...