Det er de fem lokale butikker Super Brugsen, Meny, Hobro Vinhandel, Tastyland/Bies Bryghus og Føtex, der er gået sammen om festivalen

HOBRO: Lørdag den 25. maj vil Store Torv i Hobro danne ramme om den første udgave af Hobro Øl- og vinfestival. Det er de fem lokale butikker; Super Brugsen, Meny, Hobro Vinhandel, Tastyland/Bies Bryghus og Føtex, der er gået sammen om festivalen.

- Jeg fik idéen for et stykke tid siden, og har siden arbejdet videre på at udvikle den sammen med mine gode kollegaer i byen, og jeg synes det er rigtigt spændende, at vi står sammen om arrangementet og det at skabe nogle rigtig gode oplevelser for vores fælles kunder her i Hobro, fortæller Charles Zacho, der er varehuschef i Føtex.

Han bakkes op af Max Kristensen, uddeler i Super Brugsen, Hobro.

- Vi kommer til at præsentere godt 50 forskellige vin, øl og safte, og det bliver ikke i papbægre, men i rigtige glas. Vi håber, at det bliver en tilbagevendende begivenhed, som får et stort publikum. Vi glæder os i hvert fald, og håber på stor opbakning, slutter Max Kristensen.

Hobro Øl- og vinfestival finder sted på Store Torv lørdag den 25. maj fra kl. 10.00 – 14.00, hvor stemningen sikkert også får et ekstra løft, når Anette Heick kigger forbi og synger på torvet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...