Finalen spilles mod Furesø Golf 8. september

HOBRO: Hobro Golfklub har spillet sig i DM-finalen i A-rækken i turneringen Regionsgolf. Her skal holdet 8. september møde Furesø Golf Club i Ribe.

Turneringen er opdelt i fire rækker efter handicap og spilles først med indledende puljer, hvorefter der er knockout kampe mellem puljevinderne.

I region Vest, som er Jylland og Fyn, var 48 hold tilmeldt i A-rækken. Hobro vandt suverænt deres indledende pulje over Volstrup, Rold Skov og Ørnehøj, hvorefter man i 1/8-dels finalen slog Stensballegård med 11-0. I kvartfinalen gik det ud over Nordvestjysk 6-5, og så sluttede turneringen for Randers i semifinalen, som Hobro slog 7-4.

Forleden blev det store finalestævne afholdt på Lübker Golf Ressort, og her måtte Trehøje Golf sande, at Hobros hold i år er meget stærk, for de måtte tage turen tilbage mod Herning med et nederlag på 11-0.

Samtidig blev der afholdt finalestævne Øst, hvor Furesø Golf og Fredensborg golfklub mødtes i deres landsdelsfinale, og her trak Furesø det længste strå også med 11-0.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...