Desværre blev det til nedrykning for klubbens kvindehold i 3. division

HOBRO: Hobro Golfklub bedste herrehold vandt i år sin pulje og har dermed sikret sig 4. division status i næste sæson.

Det blev en kendsgerning, da herreholdet via en uafgjort kamp i sidste spillerunde mod Aalborg sikrede sig den direkte oprykning i puljen.

Sæsonen har budt på godt spil og giver gode forventninger og resultat til en sæsonen i den fjerdebedste række næste år.

Det er andet år Hobro Golfs førstehold rykker op, så to oprykninger på to år må siges at være godkendt.

Holdet ser frem til at teste evnerne en række længere oppe i 2019.

Klubbens andethold hos herrerne var hårdt matchet i kvalifikationsrækken, men fik nogle gode matcher og flotte sejre henover året.

Men kvinder rykker ned

Det rakte dog ikke til en plads i oprykningsspillet, men humøret i truppen fejler ikke noget, og spillerne melder klar til at kæmpe for succes næste sæson.

Klubbens kvinder mistede midt i sæsonen deres førstesingle, idet Lærke Uhrenholt fortsatte sit studie på golfcollege i USA.

Det viste sig at være et for stort et tab til, at man kunne beholde sin status i 3. division.

Kvinderne erklærer sig rede til at tørne ud i 2019 for genvinde pladsen i den tredjebedste række, og forventningen er steget efter tilgang af nye stærke spillere.

Hvis du gerne vil spille golf

Der vil i starten af 2019 blive afholdt et informationsmøde omkring den nye sæson, så hvis du har interesse i at høre nærmere omkring træningsprogram, træningstur eller lignende, kan du kontakte klubbens sekretariat og komme på info-listen.

Hvis du ikke spiller golf, men har lyst til at prøve, så kan du med fordel kontakte klubben og høre lidt omkring de begynderhold, som lægger ud i marts 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...