Tobias Salquist kender træner Peter Sørensen fra fælles fortid i Silkeborg

Hobro IK har hentet forsvarsspilleren Tobias Salquist på en kontrakt for resten af efteråret. Han kommer til på en fri transfer, efter at have fået ophævet sin kontrakt med norske Lillestrøm.

Tobias Salquist har fået ophævet sin kontrakt med Lillestrøm for at flytte tilbage til Danmark. Det har gjort det muligt for Hobro IK at tilknytte Tobias Salquist på en aftale - i første omgang frem til nytår. Tobias Salquist har trænet med et par gange, inden beslutningen om at tilknytte forsvarsspilleren blev truffet.

- Tobias er en dygtig spiller med masser af erfaring fra flere udlandsophold, og vi forventer, at han kan gå ind og styrke vores trup. Peter Sørensen har et godt kendskab til Tobias, fra deres fælles tid i Silkeborg IF, og vi er sikre på, at han bliver en gevinst for os.

- I første omgang kommer Tobias på en kontrakt frem til nytår, for at spiller og klub kan se hinanden an og samtidig hjælpe hinanden på den korte bane, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Forsvarsspilleren, der tidligere har spillet i Silkeborg IF, Waasland-Beveren, Fjölnir og Lillestrøm, glæder sig til at komme i gang.

- Jeg er glad for at være i Hobro IK. Hobro IK er en fed klub, som altid har været svære at spille imod. Jeg kender Peter Sørensen rigtig godt, og han kender mig.

- Peter ved, hvad jeg står for, så jeg tænker, at det er et rigtig godt match.

- Jeg glæder mig til at komme i gang og ser rigtig meget frem til at spille i Hobro IK-trøjen, slutter Tobias Salquist.

Tobias Salquist er spilleberettiget og kan derfor allerede komme i aktion for Hobro IK i aftenens kamp mod Viborg FF.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...