Restaurant Uafhængig fra Hotel Amerika er kun ét skridt - et afgørende finaleopgør - fra at kunne kalde sig ”Bedst i Nordjylland”

AALBORG/HOBRO: Restaurant Uafhængig fra Hotel Amerika i Hobro er kun ét skridt - et afgørende finaleopgør - fra at kunne kalde sig ”Bedst i Nordjylland”.

”Bedst i Nordjylland” er de nordjyske gourmetrestauranters årlige knockout-turnering, og den første af semifinalerne i 2019-udgaven af dysten blev afviklet torsdag aften på den italienske restaurant La Locanda i Aalborg.

De to restauranter skulle servere både snacks, forretter, hovedretter og dessert.

- Det var virkelig nogle imponerende serveringer, som de to restauranter sendte ud til bordene. Man kunne mærke, at de havde gjort noget for at forsøge at hæve niveauet, for begge leverede stor kreativitet og stærke smagsindtryk, fortæller NORDJYSKE’s mad-anmelder Claus T. Kræmmergård, der sad med i det tre mand store dommerpanel.

Hver enkelt servering fra restauranterne bliver bedømt på en række forskellige kriterier - det er blandt andet visualitet, smag, kreativitet og vinmatch.

Som nævnt, så blev det i sidste ende Restaurant Uafhængig, der løb med sejren - langt hen ad vejen fulgte La Locanda dog konkurrenterne til dørs.

- Restaurant Uafhængig lagde rigtigt stærkt fra land, men på intet tidspunkt i løbet af aftenen var der stor pointmæssig afstand mellem restauranterne. Så langt hen i spisningen kunne en fejl faktisk have tippet resultatet til den anden side. Men Restaurant Uafhængig holdt bare hele vejen igennem et flot niveau, og derfor var det til sidst også en helt fortjent sejr, som køkkenholdet fra Himmerland snuppede, siger Claus T. Kræmmergård.

Restaurant Uafhængig vandt opgøret 3-1, og skal i finalen op mod vinderen af det andet semifinaleopgør. Det afvikles 4. april mellem Restaurant Tabu fra Aalborg og Ruths Hotel fra Skagen. Det opgør afvikles i Skagen.

Finalen ved ”Bedst i Nordjylland” ventes afviklet 14. maj - sidste år var det Vendia Gourmet fra Hjørring, der løb med den samlede sejr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...