40-årige Torben Ringe Christensen er tiltrådt som ny citychef i Hobro. Han kommer med et stort netværk og ikke mindst massevis af nye og spændende idéer, der skal forløse Hobros potentiale

HOBRO: Torben Ringe Christensen afløser Arne Schade, der efter 10 år som eventkoordinator for Hobro Handel på freelancebasis stoppede ved udgangen af juni.

- Jeg har stor respekt for Arnes arbejde og den udvikling, som Hobro har været inde i. Der er skabt et stærkt fundament for det videre arbejde. Når det er sagt, kommer jeg til at sætte mit tydelige præg på tingene, lyder det fra Torben Ringe Christensen, der har en fortid i restaurationsbranchen i Hobro. I perioden 2009-2016 var han medejer af natklubben ”Trykkeriet” på Adelgade, ligesom han også har arbejdet på og været medejer af baren/natklubben ”Zwei Grosse Bier Bar” i henholdsvis Randers og Herning.

- Jeg har lært rigtig meget af min tid i restaurations- og natklubbranchen, herunder ikke mindst at arbejde med mennesker og motivere dem til at præstere optimalt og yde en god service. Det er også en branche, hvor der er kontant afregning, når du kan se resultatet af en uges arbejde allerede i weekenden. Her kan du virkelig få øjnene op for, hvad der virker, og hvad der ikke virker over for dine kunder. Men det er også en hård branche, hvor særligt arbejdstiderne er svært forenelige med familielivet, fortæller Torben Ringe Christensen.

Arbejder med mennesker

- Jeg trak mig ud af branchen i 2016 og har siden arbejdet som beskæftigelsesvejleder. Først i projektet ”Mod alle odds” i Mariagerfjord Kommune, og siden december 2018 i Viborg Kommune. Det har været fantastisk at arbejde med mennesker og se mulighederne i den enkelte. At forløse det potentiale, som alle mennesker har.

- Uden sammenligning i øvrigt er det lidt de samme redskaber, jeg kan bruge som citychef i Hobro. I stort set alle sammenhænge vil der være udfordringer og bump på vejen, men det handler om at have fokus på mulighederne og ikke begrænsningerne. Ja, det lyder måske lidt klichéagtigt, men det gør det ikke mindre rigtigt, lyder det fra Torben Ringe Christensen.

Fællesskab og oplevelser

- Hobro er en fantastisk handelsby, der har alt. Bare i lidt mindre skala end i storbyerne. Du kan få, hvad du skal bruge, i Hobro, og derfor er der ingen grund til at køre til storbyernes stress og jag for at købe de ting, du lige så godt kunne købe her i byen, fortæller Torben Ringe Christensen, der vil motivere kunderne til at handle lokalt ved at sætte de lokale og unikke oplevelser i fokus.

- Noget af det, jeg vil arbejde på, er endnu flere oplevelser og arrangementer med udgangspunkt i byens butikker og områdets foreninger. Vi skal have arrangementer og tiltag, der ikke ses i nabobyerne, og som virkelig kan trække folk i byen og i butikkerne. Det er ikke nødvendigvis musik på torvet, men i stedet noget med en lokal vinkel for Hobro, hvor vi samtidig skaber noget i fællesskab. Det, tror jeg, er vejen frem, fortæller Torben Ringe Christensen, hvis aftryk på begivenhederne først for alvor vil slå igennem fra 2020, da resten af årets arrangementer i Hobro Handel allerede er planlagt.

- Det er godt, at jeg har et halvt år til at komme ind i tingene, tænke fremadrettet og starte planlægningen. Jeg arbejder allerede på nogle konkrete idéer til sommeren 2020, hvor vi netop tager udgangspunkt i noget rigtig lokalt og skaber en event omkring det. Jeg har et kæmpe netværk i byen og vil bruge megen tid på at snakke med butikkerne, få idéer og generelt suge til mig, slutter Torben Ringe Christensen, Hobros nye citychef.

Privat er Torben Ringe Christensen gift med Maria, og sammen har de Magnus på 4 år og Elias på 8 år – derudover har han datteren Silje på 14 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...