Det fejres på fredag den 11. oktober af Café På Banen med fernisering og gode tilbud.

HOBRO: Den 19. september 2019 fyldte Hobro Station 150 år. Det fejres på fredag den 11. oktober af Café På Banen med fernisering og gode tilbud.

Bygningen som blev tegnet af arkitekt Thomas Arboe, troner stadig stolt og smuk for enden af banegårdsvej i Hobro, og da der nu efterhånden igen er kommet en del liv på stationen, synes den socialøkonomiske virksomhed Fonden Hedehuset, som driver Café På Banen, at 150-års fødselsdagen skal markeres.

Det markeres således ved, at den lokale kunstner Rüdiger Busch har lavet et smukt maleri af Hobro Station gennem historien. Maleriet bliver tilgængeligt for alle interesserede, da det kommer til at pynte på endevæggen i stationens ventesal. Maleriet bliver først monteret fredag formiddag, og kl. 14.00 vil det blive offentliggjort. På samme tid skyder Café På Banen børnenes efterårsferie i gang med et godt tilbud på et lækkert kagebord.

Hvis du i øvrigt vil være med til at skabe den helt rigtige efterårsstemning på banegården, så kig forbi med dit udskårne græskar, så det kan få lov til at pynte på stationen. Hvis du kommer med et græskar, kvitterer Café På Banen med en kop kaffe, te, kakao eller en stor slushice.

FAKTA:

Café På Banen åbnede 3. januar 2018 som en socialøkonomisk virksomhed, drevet af Fonden Hedehuset, som driver forskellige tilbud til udsatte børn, unge og voksne. Café På Banen danner rammen om en beskæftigelsesindsats for ledige borgere, som ofte har flere andre udfordringer i livet end ledighed. Derudover tilbyder Café På Banen STU, som er en ungdomsuddannelse for unge med særlige behov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...