På årets første 12 uger smed 92 deltagere 436 kilo rent fedt i projekt ”Hobro smider fedtet”, arrangeret af Hobro Idrætscenter. Forleden blev de tre vinderhold hyldet og belønnet med præmier

Den samlede holdvinder var ”My Bakery Boys”, hvor Dennis Lisbjerg, Thomas Jacobsen og Rasmus Thybo sammenlagt smed imponerende 31,3 kilo fedt. Det betød, at de blev honoreret med et gavekort til Mr. Tang & Frisør Jacobsen. En total makeover til en værdi af 8.500 kroner.

Andenpladsen gik til Lillegården El, hvor Kenneth Johnsen, Søren Langgaard og Lennart Sørensen sammenlagt kom af med 25,9 kilo fedt, hvilket indbragte dem en mulighed for at shoppe amok i 60 sekunder hos Meny i Hobro. På det ene minut lykkedes det trekløveret at fylde varer i indkøbsvognen for små 3.000 kroner. I øvrigt ankom trekløveret standsmæssigt til shoppeturen – nemlig i en limousine med et glas champagne i hånden.

Tredjepladsen gik til ”Familien Vammen Jensen” med Palle, Jonas og Helle Vammen Jensen. De smed 24,5 kilo fedt, og blev belønnet med et gavekort på 2.500 kroner til Sport 24.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...