Andreas Simonsen har solgt Nørager Tandklinik til tandlæge Kristian Andersen i Hobro

Tandlæge Kristian Andersen, Hobro, skal fremover også drive klinik i Nørager.

Kristian Andersen, som sammen med sin hustru i forvejen foretager tandbehandlinger i Biesgade i Hobro, har pr. 1. december overtaget Nørager Tandklinik efter Andreas Simonsen, der har fået nyt job som tandlæge i hjembyen, Aarhus.

- Det nye job ligger tæt på vores bopæl i Brabrand, og jeg slipper dermed for den daglige en time lange køretur til Nørager og hjem igen, forklarer Andreas Simonsen.

Han overtog 1. august 2016 den daværende tandlægepraksis i Nørager fra tandlæge Hans Troest.

I december samme år rykkede klinikken over på den anden side af Jernbanegade og ind i det dengang helt nye sundhedshus i Jernbanegade 5 indrettet i en tidligere nedlagt og ombygget Danske Bank-filial.

Tandlæge Kristian Andersen og hans ansatte er allerede i fuld gang med deres nye virke i Nørager.

Klinikken i Hobro med i alt 22 ansatte og den nye klinik i Nørager vil også i fremtiden blive drevet som selvstændige enheder, men personalemæssigt bliver der udveksling af specialkompetencer, ligesom de to klinikker også vil samarbejde omkring bemanding i blandt andet ferieperioder.

Af de tidligere ansatte hos tandlæge Andreas Simonsen i Nørager fortsætter tre. Det er tandlæge Karin Jarlskov og klinikassistenterne Merethe Ulsted Sørensen og Seliva Hekmat Habeei.

Ejerskiftet betyder, at Kristian Andersen og hustru har overtaget de omkring 2200 tilknyttede patienter i Nørager.

- Og i løbet af kort tid er det også planen, at vi får flere behandlerrum, når et par andre nuværende klinikker her i stueplan i sundhedshuset rykker over på første sal i den nye tilbygning, der binder sundhedshuset fysisk sammen med lægehuset ved siden af. Dog vil jordemoderkonsultationen fortsat have et lokale til rådighed her ved siden af tandklinikken, forklarer Kristian Andersen.

Han er 39 år og oprindelig fra Dall Villaby syd for Aalborg og uddannet tandlæge i Aarhus i 2008.

Den aktuelle corona-situation betyder, at der på nuværende tidspunkt ikke kan ske en officiel markering af, at han og hustruen nu har overtaget Nørager Tandklinik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...