Den unge lokale e-sportsklub, Hobro Vikings, er allerede begyndt at hente de første trofæer hjem.

HOBRO: Efter en velspillet finalekamp mod Copenhagen Flames Academy sikrede Hobro-vikingerne sig i weekenden League of Legends-titlen ved DM i esport, som blev afviklet i Odeon i Odense.

I ni måneder har over 3.000 esport-spillere fordelt på flere end 500 hold fra hele landet hver uge kæmpet mod hinanden i YouSee eSportligaen.

Finalen i League of Legends stod mellem to ubesejrede hold, der således begge havde masser af selvtillid med i bagagen, men efter en utroligt velspillet finaleserie blev det vikingerne fra Hobro, der i sidste ende fik hevet pokalen med hjem.

- I første game fik vi ikke et fantastisk draft, men endte faktisk med at dominere alligevel. Det momentum fik vi med over i andet game, hvor vi havde god kontrol hele vejen. Kampene mod Copenhagen Flames var dog klart de sværeste vi har oplevet, så nu skal vi ud og fejre titlen, siger Niclas Andersen, der spiller jungle-rollen for Hobro Vikings.

Med DM-sejren får Hobro Vikings nu muligheden for at repræsentere Danmark ved VM i esport, som afholdes i Sydkorea til december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...