BM Byggeindustri starter med 40 ansatte i samme haller som tidligere

HOBRO: BM Byggeindustri fra Hobro genopstår som et nyt selskab. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

De gik ellers konkurs som en del af den såkaldte MgO-pladesag, som var en af byggebranchens største sager gennem de seneste årtier.

- I opstartsfasen har firmaet taget 40 mand ind til at sikre terminer på igangværende byggerier. Ved at udvise rettidig omhu over for bygherrer og løse hastesager forsøger BM Byggeindustri at fortsætte det professionelle og kompetente arbejde fra før konkursen. Der videreføres en del nye og igangværende projekter i det nye selskab, lyder det fra virksomheden.

MgO-plader blev anvendt af flere i byggebranchen i perioden 2010-2015 og sidder stadig i tusindvis af bygninger. Materialet havde utilsigtede og beklagelige virkninger, men det var byggebranchen uvidende om, da de anvendte MgO-plader som vindspærre i byggerier.

Firmaet forbliver placeret på Lupinvej i de samme bygninger som det tidligere firma.

Tom Mikkelsen fortsætter som direktør i selskabet, og Poul Mikkelsen fortsætter som bestyrelsesformand og medejer. Det nye BM Byggeindustri får desuden en egenkapital på 18 millioner kroner.

BM Byggeindustri vil fremover fortsætte med byggerier med præfabrikerede moduler i hallerne i Hobro.

- Vi er selv meget ærgerlige over, at vi sammen med mange andre står med ansvaret for nogle materialer, som vi har anvendt i god tro, og beklager meget de gener, som konkursen har betydet for vores samarbejdspartnere, tilføjer virksomheden i pressemeddelelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...