Forskellige danske kunstnere lagde vejen forbi Biecentret i Hobro

HOBRO: Stig Rossen, Sonja Oppenhagen og Erik Grip.

Det var bare nogle af de prominente medvirkende, da Biecentret i Hobro afviklede årets højskoleuge.

Ifølge mange af deltagerne den hidtil bedste højskoleuge til dato.

Marianne Jørgensen, Biecentrets køkkenleder, lagde sammen med et korps af frivillige både hjerte og et kæmpearbejde i, at højskoledeltagerne skulle få en god oplevelse.

90-årige Else Bloch stod igen i år for Højskoleugens pausegymnastik.

Dorte Rask Laursen rykkede en uge ud af sin kalender og hjalp med musikken til højskolesangen, og som et ekstra tilbud i år viste kunsthistoriker Anne Lie Stokbro højskoleugens deltagere rundt i Kunstetagerne i Bies Gaard og gav en kompetent introduktion til kunst og kunstnere.

Årets hemmelige morgengæster var Bent Ringgaard fra Mariagerfjord Cykler-projektet, leder af Blå Kors Hjemmet, Lars Thidemann Jensen, forstander på Julemærkehjemmet, Lise Claesson, og formand for AMBU-festen, Jørn Jensen.

Studieturen i forbindelse med højskoleugen gik denne gang til Den Genfundne Bro over Gudenåen og videre til Give Egnens Museum, inden der til sidst blev gjort holdt ved Midtjyllands Kunst Center, indrettet i en tidligere ”Theposefabrik”.

Udover Stig Rossen og Sonja Oppenhagen bød højskoleugen også på foredrag af soldaterhjemsmutter Ruth Brik Kristensen, myre-ekspert Hans Joachim Offenberg, fængselsbetjent Tom Thomasen og seniorhøjskoleforstander Carsten Holvad, inden visesanger Erik Grip afslutningsvis satte punktum for højskoleugen med stort nærvær og viser som ”Åbent Landskab”, ”Rose skal vi danse” og ”Velkommen i den grønne lund”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...