Sparekassen Vendsyssel i Hobro har ansat Per Andersen som ny afdelingsdirektør

56-årige Per Andersen er ny afdelingsdirektør hos Sparekassen Vendsyssel i Hobro.

På Pers jakkesæt sidder et lille emblem fra fodboldklubben Hobro IK. Det gør der altid, og i alle sammenhænge. Når han er til forretningsmøde som afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel, når han har jakkesæt på privat og i andre sammenhænge.

For Per spiller den lokale fodboldklub nemlig altid en væsentlig rolle. Han er formand for bestyrelsen i Foreningen Hobro IK af 1913, der er foreningsfundamentet i klubben på Amerikavej.

- Jeg har altid interesseret mig for fodbold, så da jeg flyttede til Hobro i 2004, var noget af det første jeg gjorde, at engagere mig i fodboldlivet i Hobro, hvor jeg først var ungdomstræner i IK Rosendal og senere i Hobro IK.

- Siden dengang er klubben blevet en vigtig del af min hverdag og mit liv, og det har været fantastisk at følge den udvikling, klubben har været igennem. Både i bredden og på ungdomssiden hos både piger og drenge, hvor klubbens talentarbejde er i top-25 i Danmark, samt i eliten hvor vi jo er repræsenteret i landets bedste række; Superligaen.

- Det er en klub, der er båret af ildsjæle og et helt særligt sammenhold, hvor holdet altid vil være over individualisten, lyder det fra Per Andersen, der i starten af april blev forfremmet til afdelingsdirektør hos Sparekassen Vendsyssel, hvor han afløste Jesper Skov Mikkelsen.

Jesper Bøss
Sparekassen Vendsyssel bakker op lokalt, og er blandt andet sponsor for bolddrenge og -piger hos Hobro IK. Foto: Jesper Bøss

Per Andersen var i forvejen souschef i afdelingen, hvor han har været i to år. Inden da var han centerdirektør hos Nykredit i Hobro.

- Jeg er glad for og stolt af at stå i spidsen for den otte mand store afdeling her i Hobro. Vi gør meget ud af vores lokale engagement og opbakning til både erhvervsliv og foreningsliv. Vi er en garantsparekasse og skal således ikke skabe overskud til aktionærer, men kan bruge noget af overskuddet på lokale initiativer. Den tanke tiltaler mig meget, fortæller Per Andersen.

- Samtidig er afdelingen præget af nogle dygtige og rutinerede medarbejdere, fortæller Per Andersen, der som chef gerne vil betragtes i samme retning som den ånd, der hersker i hjerteklubben Hobro IK, nemlig at han er en udpræget holdspiller med fokus på sammenhold.

Privat er Per gift med Jette. Parret har to børn, Joakim på 16 år og Pernille på 21 år.

Fritiden bruges racercykel og… ja, måske overflødigt at skrive det… på Amerikavej hos Hobro IK.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...