Torsdag 14. februar er sidste frist til at indstille en person, en gruppe eller en virksomhed, som har ydet en ekstraordinær indsats

MARIAGERFJORD: Hvem har gjort en ekstraordinær erhvervsmæssig indsats i 2018?

Har du en kandidat, som du synes fortjener Aktiv Prisen 2019?

Tiden er i hvert fald inde, hvis du vil indstille en kandidat til af Mariagerfjord Erhvervsråds Aktiv Pris.

Den gives til en person, en gruppe af personer eller til en virksomhed, der i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats for at fremme erhvervsudviklingen i Mariagerfjord kommune.

Men også den gode ide, som har gjort en forskel, kan i denne sammenhæng nyde fremme.

Sidste frist 14. februar

Der er endnu åbent for indsendelse af indstillinger - men kun indtil torsdag den 14. februar 2019.

Tidligere har Power Con, Eurowind Energy, Aage Vestergaard Larsen A/S, Hobro IK, Vebbestrup Flødeis, Dava Foods og senest Kenneth Jensen fra Beierholm taget Aktiv Prisen.

Så hvem står for tur i 2019?

- Vi ved, at mange yder en stor indsats i kommunen, og at en stor del af de lokale virksomheder er i rigtig positiv udvikling.

- Men vi kender ikke nødvendigvis alle de konkrete personer eller virksomheders specifikke indsatser, erkender Michael Christiansen, erhvervschef ved Mariagerfjord Erhvervsråd.

Kåring på generalforsamling

Derfor har Erhvervsrådet brug for hjælp til at få udpeget potentielle emner til Aktiv Prisen, inviterer Michael Christensen.

Kåringen og prisoverrækkelsen af Aktiv Prisen 2019’ sker under Mariagerfjord Erhvervsråds generalforsamling 27. marts i Hadsund Hallen.

- Inden da offentliggør dommerkomiteen en video præsentation af tre udvalgte finalister.

Derved kan flere få kendskab til nogle af de inspirerende personer, grupper eller virksomheder, der findes i Mariagerfjord Kommune, fortæller Michael Christiansen.

Efterfølgende bliver det deltagerne på generalforsamlingen, der på aftenen med deres stemme tilkendegiver, hvem der skal løbe med æren.

Men også med en gevinst til en værdi af 10.000 kroner, som bl.a. omfatter et unikt kunstværk til vinderen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...