Mariagerfjord Erhvervsråd med i lancering af Start Up Club, der giver vordende lokale iværksættere professionel sparring

MARIAGERFJORD: Går du med drømmen om at begynde som selvstændig?

Mariagerfjord Erhvervsråd har sammen med de 10 andre nordjyske erhvervskontorer og Erhvervshus Nordjylland udviklet Start Up Club, som et særligt tilbud til de nordjyske iværksættere.

Tilbuddet erstatter det EU-støttede iværksætterprogram New Bizz, som udløb til nytår.

Den første Start Up Café Mariagerfjord foregår onsdag 30. januar klokken 17 til 21 på Cemtec og sætter fokus på det personlige salg.

Her får du som ny iværksætter vejledning og sparring om din virksomhedsopstart og forretningsplan.

Den del af rådgivningen er gratis.

For et mindre beløb har du efterfølgende mulighed for at få op til seks timer rådgivning hos private rådgivere såsom en advokat, en revisor eller et markedsføringsbureau.

Tilbuddet udformes i samarbejde med private rådgivere, som gerne vil bidrage til at få de nordjyske iværksættere godt fra start.

- Vi har særlig fokus på, at det nye tilbud er smidigt og med mindst muligt bureaukrati.

- Desuden får du en bedre opfølgning på den enkelte iværksætter og deres udvikling, stiller erhvervschef Michael Christiansen, Mariagerfjord Erhvervsråd, i udsigt.

Mange lokale rådgivere har takket ja til at være en del af Start Up Club Mariagerfjord.

- Det er stolte af. Uden dem kunne vi ikke tilbyde dette unikke og attraktive koncept.

- Vi ved jo, hvor vigtigt det er for vores iværksættere at få professionel hjælp til at udvikle deres forretning, pointerer værksætterrådgiver, Jesper Simonsen.

Han tror på, at samarbejde med lokale, private rådgivere giver iværksætterne de bedste muligheder for at udvikle succesfulde virksomheder,

Du kan lade det komme an på en prøve og møde op eller eventuelt læse mere på www.mfer.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...