Christian Viborg gæster tirsdag 1. oktober Hobro Medborgerhus

HOBRO: Er du klar til et kig ind i de dødes verden?

Til et ”spændende klarsyn” med Christian Viborg, som tirsdag 1. oktober klokken 19.30 gæster Hobro Medborgerhus i Skibsgade 26?

Beskeder fra afdøde

Angiveligt bringer Christian Viborg dig og de øvrige gæster ”tættere på den åndelige verden og på den måde viderebringer beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden”.

Efterfølgende gives ”clairvoyante beskeder til deltagerne”.

Christian Viborg, der er født og opvokset i Nordjylland, ”formidler med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

Klarsyn

”På en enkel måde, og uden at gå på kompromis med fakta er han i stand til at formidle klare og præcise budskaber fra den åndelige verden”.

- Et at formålene med klarsyn er at ændre mange menneskers opfattelse og holdning til dem på den anden side.

Fra at det er uhyggeligt, farligt eller mystisk, skal vi i stedet tage imod den kærlighed, healing og vejledning, som vi kan opleve fra denne verden.

- Så uanset, hvilke forudsætninger du måtte have, vil du få mulighed for at gå hjem med en stor oplevelse og noget at tænke over, lover Christian Viborg.

Personer på den anden side

Han siges at besidde en ”ærlig og inspirerende holdning til de psykiske fænomener.

Som medium har han gennem flere år hjulpet mange mennesker med sin fantastiske evne til at kunne give klare og præcise budskaber fra personer på den “anden side”.

På en meget klar og overbevisende måde, ofte krydret med humor, formidler Christian disse budskaber fra afdøde familiemedlemmer, venner og andre fra deres verden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...