De er alle ”født og opvokset” i Rosendal Badminton og fremstår dermed som et levende bevis på, at klubben evner at holde på de unge mennesker hen over årene.

HOBRO: Hele trænertruppen er høstet i egne rækker, så træningen er for i fuld gang hos Rosendal Badminton.

Klubben får nemlig i denne sæson hjælp i ungdomsafdelingen af hele fem hjælpetrænere, som støtter mangeårig cheftræner Frank Olesen.

Men han fortsætter selvfølgelig sit utrættelige arbejde med at udvikle badmintonfærdigheder blandt klubbens spillere.

Hver mandag og onsdag eftermiddag møder børn og unge på banerne i Rosendalhallen.

Som noget helt specielt er dette års trænertrup sammensat af unge mennesker, som alle har trådt deres barne badmintonsko i klubben.

De er alle ”født og opvokset” i Rosendal Badminton og fremstår dermed som et levende bevis på, at klubben evner at holde på de unge mennesker hen over årene.

- Det sker blandt andet fordi klubben prioriterer sociale relationer mellem børnene - både til træning såvel som ved stævner og konkurrencer, anfører Charlotte Veng Borup fra Rosendal Badminton.

Det var således en stolt Frank Olesen, som i starten af sæsonen kunne præsentere sit nye team, der alle har været under hans vinger igennem deres badminton-udvikling.

Alle fem hjælpetrænere har i løbet af årene i klubben opnået titel af ”klubmester”, og de nyder alle stor respekt for deres engagement i klubben.

Flere har prøvet at blive udnævnt til ”årets spiller” - alle har deltaget i flere stævner og i klubbens sociale arrangementer som fx overnatninger og familiebadminton.

Og så melder de naturligvis også klar, når der spilles holdkampe.

Hjælpetrænerne har været til opstartsmøde i klubben, og de nye træningstrøjer er bestilt, så de kan kendes på banerne blandt spillerne.

De har alle været på trænerkursus - enten gennem DGI eller via deres efterskoleophold - og stiller sig helt klar til at varetage deres nye hverv.

Der er altid plads til nye spillere, så tjek IK Rosendals hjemmeside.

- Rosendal Badminton er en klub, som vægter det sociale højt, og du er velkommen uanset niveau, understreger Charlotte Veng Borup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...