Prisen fra Andelskassen lød på 15.000 kroner

HOBRO: 650 aktionærer hos Danske Andelskassers Banks aktionærmøde var vidner, da Hobro Alderdomshjem forleden blev hyldet som en lokal ildsjæl, der gør en indsats for at skabe glæde og sammenhold lokalt.

Andelskassen, som den hedder i daglig tale, holdt aktionærmøde i Hobro Idrætscenter med uddeling af ”Sammen kan vi mere priser” til lokale ildsjæle.

- Prisen går - lidt usædvanligt - til et alderdomshjem, som ifølge kolleger og beboere har en fantastisk leder, der blandt andet har gjort det muligt for beboerne, at de sidste sommer kunne tage til Bulgarien samt på to sommerhusbesøg.

- I al den negative snak om besparelser på ældreområdet finder hun altid en mulighed fremfor at sætte begrænsninger for beboere og personale.

- Man får aldrig at vide, at noget ikke kan lade sig gøre, og hun får alt til at ske, roste aktionærrådsformand Ron Arkesteijn, inden han overrakte centerleder Kirsten Severinsen prisen, som er på 15.000 kroner.

- Jeg er meget taknemmelig for at stå her i dag og modtage denne fine pris.

- Tak til de, der har nomineret os, og til Andelskassen.

- Det, vi gør, ville ikke lykkes, hvis ikke det var for personalet og de frivillige, kvitterede Kirsten Severinsen, leder af Hobro Alderdomshjem, i sin takketale.

Udover prisuddelinger på i alt 100.000 kr. stod der god mad, valg af aktionærråd og et foredrag ved Ove Dahl, tidligere drabschef ved Københavns Politi, på programmet ved aktionærmødet.

Aktionærmødet i Hobro var det første af fire, der alle afholdes i marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...