Butikken tilbyder at hjælpe os med at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45 med start mandag 4. november.

HOBRO: Hver femte af os bruger under et kvarter på at tilberede aftensmad i køkkenet.

Det går stærkt, når vi står i køkkenet og smører rugbrødsmadder eller sender simple pastaretter, takeaway eller opvarmet mad fra frost i mikrobølgeovnen.

I følge nye tal, som Madkulturen har trukket på vegne af Imerco kæden, bruger 21 procent af nordjyderne under 15 minutter på aftensmaden i hverdagen.

Nu tilbyder Imerco i blandt andet Hobro at hjælpe os tilbage i køkkenet

Butikken tilbyder at hjælpe os med at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45 med start mandag 4. november.

Til køkkendagene hos Imerco i Hobro får både erfarne og nybegyndere gode råd til det rigtige udstyr - netop med fokus på at gøre hverdagens madlavning nem at gå til.

Hvis udstyret er i orden

- Vi ser igen og igen, at folk har idéen om, at aftensmaden nødvendigvis skal tage lang tid, men det er faktisk ikke rigtigt.

Hvis udstyret er i orden, er der mange af de gamle opgaver, som slet ikke behøver tage særligt lang tid, fortæller Julie Mønster, der er butikschef i Imerco i Hobro.

Imerco i Hobro forhandler alt inden for køkkenudstyr og borddækning. Butikken forhandler desuden boliginteriør og ikke mindst gaveartikler, som imødekommer kollektionsskifte og trends.

Tidskriftet Madkulturen udgiver årligt en undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner.

2018-udgaven er baseret på 2257 svar, og i opdelingen på landsdele er sammenhængene derfor ikke statistisk genkendelige.

Køkkendagene finder sted i uge 45, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...