Vendte hjem fra Tyskland med flotte placeringer i Lamborghini Super Trofeo Series

HOBRO: Hobroenseren Jacob Mathiassen deltog i forrige weekend Lamborghini Super Trofeo Series, hvor han udviste særdeles imponerende takter.

Løbet fandt sted på Nürburgring i Tyskland, hvor 42 Lamborghini stillede til start.

Allerede under træningerne og kvalifikationerne satte Jacob Mathiassen gunstige tider på banen, som han ellers aldrig før har prøvet kræfter med, og da det ternede flag smældede for sidste gang i weekenden, kunne han vende hjem til Hobro med nogle flotte placeringer på CV’et.

I Race 1 avancerede han fra en 24. til en 14. plads. Dette til trods for, at han i kvalifikationen havde døjet med at vende sig til at køre bilen på nye dæk efter at have kørt to træninger på brugte dæk.

Den flotte avancering blev kun yderligere udbygget, da han i Race 2 kunne køre bilen fra en 16. til en 13. plads, da han afleverede bilen i pitstop.

Lige uden for top 10

Desværre blev teamet tildelt en straf, idet hobroenserens teamkammerat Caitlin Wood skulle overtage bilen, og det resulterede i, at Jacob sluttede på en 27-plads.

- At slutte lige udenfor top 10 i et af verdens stærkeste one make-series er en stor bedrift.

- Jeg fik vist, at jeg er omstillingsparat, da jeg skulle sidde i en splinterny bil for mig - og ovenikøbet køre på en bane, som jeg aldrig før har kørt på.

Det har været en fremragende weekend, lyder det fra Jacob Mathiassen, som takker sit team for, "at jeg kunne køre resultaterne i hus".

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...