43-årige Birgitte Fyllgraf Nørgaard bliver ofte mødt med det samme spørgsmål

HOBRO: - Jamen, arbejder du nu her?

Op til seks-syv gange dagligt må Birgitte Fyllgraf Nørgaard lægge ører til kunders forundring over at se hende lange undertøj og lingeri over disken - og ikke guldarmbånd eller øreringe.

Hun arbejder i dag hos Fleur Bodywear i Adelgade 29.

Men faktisk er det efterhånden fire år siden, at den nu 43-årige butiksassistent fra Døstrup forlod guldsmedene i Adelgade - Henrik Ørsness og før da Torben Møller - hos hvem hun sammenlagt har arbejdet en halv snes år.

Det intime

Men for få måneder krøb Birgitte Fyllgraf Nørgaard så at sige over i det lidt mere intime hjørne for at sælge undertøj, nattøj, strømper, badetøj og lignende sager.

- Line Toldborg Thy, som ejer butikken, ringede til mig og spurgte, om jeg ville arbejde for hende. Det er jeg glad for.

Jeg har nogle gode kolleger, og så er det jo ret personligt at skulle stå inde i kabinen sammen med kunder, der jo som regel ikke har ret meget tøj på, når de står de, bemærker Birgitte Fyllgraf Nørgaard.

Mænd og dameundertøj

Mændene holder sig af gode grunde uden for kabinen - men ikke borte fra Fleur Bodywear.

Og som regel er han velorienteret.

- Jeg har endnu til gode at opleve mandlige kunder, der ikke ved noget om farver eller størrelse, når de køber undertøj eller det lidt dyrere lingeri til kvinden derhjemme.

- Nutidens mand er velinformeret på det område.

- Måske har de taget fortidens mobning til sig, ler Birgitte Fyllgraf Nørgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...