167.937,30 kr. bringer Julemærkehjem et stort skridt nærmere drømmen om et skolekøkken, hvor familier kan blive inspireret til sund madlavning

HOBRO: I forrige uge var det Kræftens Bekæmpelse i Mariagerfjord, der kunne glæde sig over en stor donation fra DS Gruppen i Hobro.

I denne uge blev det Julemærkehjemmets tur til at modtage en stor check fra koncerndirektør Mads Møller Hansen og virksomheden, som i år kan fejre 50 års jubilæum.

Alene i forbindelse med jubilæumsreceptionen for nylig blev der doneret 117.967,30 kroner, øremærket til Julemærkehjemmet, og dette beløb har DS Gruppen efterfølgende forhøjet til 167.967,30 kr.

På den baggrund var der ikke noget at sige til, at Mads Møller Hansen blev modtaget med klapsalver af forstander Lise Claesson og en flok glade børn, da han forleden besøgte Julemærkehjemmet for at overrække donationen.

- Det er virkelig rørende og helt overvældende, at der blev samlet så mange penge ind til os i forbindelse med DS Gruppens 50-års jubilæum.

- Vi er meget taknemmelige og er nu et stort skridt nærmere vores drøm om at bygge et skolekøkken, et ”madværksted”, hvor både børn og deres familier vil få mulighed for at blive undervist og inspireret til sund madlavning.

- Det varmer rigtig meget at vide, at der i Hobro er så stor lokal opbakning til vores hjælpearbejde, erklærer forstander Lise Claesson.

I alt modtog DS Gruppen gaver for et samlet beløb på 207.022,30 kr., da virksomheden officielt markerede 50 års jubilæet.

- For det beløb kan man købe rigtig mange flasker vin, som ville samle støv på hylderne i privaten.

- Derfor var det også helt naturligt, at vi i stedet ønskede os ”fornuft” for pengene, og vi er rigtig glade for, at så mange jubilæumsgæster opfyldte vores ønsker.

- Det er jo heller ikke min far og jeg, der har jubilæum. Det er hele DS, og vi er meget stolte over, at også personaleforeningerne i de enkelte datterselskaber har støttet op om indsamlingen og har givet flotte bidrag til de to gode formål, fremhæver Mads Møller Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...