Tastyland-indehaver glæder sig til at lancere årets julebryg fra Bies Bryghus

Der bliver traditionen tro kræset om årets julebryg fra Bies Bryghus, der tappes i disse uger, og som ender i butikker og restauranter i uge 45.

Inden da er bryggeriets anpartshavere inviteret til prøvesmagning.

Det er Keld Møller Nielsen, indehaver af Tastyland, der står for distribution og salg af øllet fra Bies Bryghus i Hobro, og som lige nu glæder sig til at lancere årets julebryg.

- Det er altid en særlig begivenhed. Både når øllet lander ude i butikkerne, på barerne og i restauranterne, men også når vi traditionen tro har mange af bryggeriet trofaste anpartshavere inde til prøvesmagning. De er jo bryggeriets ejere og dermed ambassadører, som også er med til at markedsføre julebryggen.

Smagningen foregår i Bies Restaurant, hvor øllet ledsages af lækker mad.

- På grund af corona må vi i år maksimalt være 27 deltagere per aften. Derfor har vi arrangeret ekstra mange aftener, så vi stadig kan byde flest muligt velkommen. Interessen for aftenerne har været overvældende, fortæller Keld Møller Nielsen, der også fortæller, at han dette efterår har droslet ned på aktiviteterne i sin virksomhed Tastyland.

Således har Keld frasolgt rettighederne til en række af ølmærkerne til virksomheden RealDrinks, som han dog fortsætter med at bistå med hjælp omkring salg, levering og distribution.

Samtidig har han beholdt forhandlingen af de øl, som han føler noget særligt for.

- Jeg er 71 år, og vil gerne trappe en smule ned i min virksomhed, men uden at stoppe helt.

- Derfor er jeg superglad for, at jeg har frasolgt en stor del af min portefølje, så jeg nu kan fokusere på de lokale øl og safte fra Bies Bryghus, ligesom jeg har forhandlingen af øllet fra Skagen Bryghus.

- Det er to bryggerier, der betyder meget for mig, lyder det fra Keld Møller Nielsen, der har været i ølbranchen siden 1971 – altså i sammenlagt 49 år, hvoraf de 39 år var hos Ceres/Royal Unibrew.

I 2010 startede han Tastyland sammen med Søren Jakobsen.

Keld Møller Nielsen blev eneejer af Tastyland i 2017.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...