I alt 22 beboere holdt jul på Blå Kors Hjemmet i Hobro

HOBRO: Alle fik mindst én gave, nemlig den fra Blå Kors, da juleaften blev fejret for 18 beboere og en enkelt gæst på Blå Kors Hjemmet i Hobro.

I alt 22 beboere befandt sig på hjemmet 24. december. En var ikke i julehumør, en anden var syg, og de øvrige havde andre gode grunde til at vælge juleaften fra.

Aftenen blev rost af flere beboere. De var beærede og overraskede over, hvor meget der var gjort ud af det med gaver, mad og slik, fortæller pædagog Morten Dalum, som var på arbejde juleaften.

Beboerne hjalp til i køkkenet, så også køkkenpersonalet kunne nå at være med til festmåltidet.

Der blev serveret and og flæskesteg. Under måltider og i aftenens løb var der lagt så mange rygepauser ind, som det overhovedet var muligt.

Da der skulle danses om juletræet, opstod der trængsel. Aftenen bar i det hele taget præg af, at fællesskabet bar folk igennem.

Klokken 21 var festen slut. Folk var trætte og mætte af samvær, beretter Morten Dalum.

Samtidig er det slut - for denne gang - med NORDJYSKEs besøg på Blå Kors Hjemmet i Hobro. Vi sætter punktum for serien ”Årets sværeste måned er december”.

Vi har mødt og portrætteret nogle af hjemmets beboere, og vi har deltaget i en festlig alkoholfri julefrokost.

Artiklerne har været bragt løbende i NORDJYSKE - og kan læses på vores hjemmeside, nordjyske.dk, hvilket kræver, at man køber sig adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...