Swingtime Bigband fra Aalborg giver også i år julekoncert i Jazz Hobro-regi, men rammerne er nye. Julekoncerten afvikles i år på Mariagerfjord Gymnasium

HOBRO: Jazz Hobro afvikler sædvanligvis sine koncerter på Cafe K - og når rammerne her ikke slår til: I VUCs kantine på Blåkildevej.

Torsdag 12. december er det imidlertid Mariagerfjord Gymnasium, der lægger scene til, når Jazz Hobro byder på julekoncert med Swingtime Bigband fra Aalborg og den svenske sanger og basunist, NIklas Carlsson.

- Det har ellers tidligere været annonceret, at julekoncerten skulle foregå på VUC’s kantine, men det har efterfølgende vist sig ikke at være muligt. Derfor sceneskiftet, forklarer Anders Ørberg på vegne af Jazz Hobro.

Det 20 mand store Swingtime Bigband fra Aalborg har flere gange tidligere givet julekoncert i Hobro i selskab med skiftende solister.

Årets gæstesolist Niklas Carlsson vil af jazz-entusiaster være kendt som forgrundsfigur i svenske Second Line Jazzband.

Kontakten mellem Swingtime Bigband og Niklas Carsson blev skabt under sidste års Blå Festival i Aalborg.

Her optrådte de to parter sammen med så stor succes, at der hurtigt blev lavet en aftale om et nyt musikalsk samarbejde i julen 2019.

En aftale, som nu altså også kommer Hobros jazz-elskere til gode.

Billetter til koncerten 12. december kan enten købes via himmerlandsbilletten.dk eller ved indgangen til gymnasiet på aftenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...