Organist Anette Kjær er tovholder for advent- og julesangaftenen i Kig Ind tirsdag 26. november

NØRAGER: Nørager Pensionistforening, menighedsrådet og Kig Ind inviterer tirsdag 26. november alle interesserede til et foredrag og fællessang ved en advent- og julesangaften.

Tovholder for arrangementet er organist Anette Kjær, der med fortællinger og betragtninger binder fællessange og - salmer sammen til en helhed om det væsentlige, nemlig budskabet, forventningen og glæden.

Anette Kjær arbejder til dagligt som freelance foredragsholder, sanger og underviser og er derudover fastansat som organist ved to kirker i Himmerland, nemlgi i Haverslev og aarestrup, hvor hun bl.a. har taget initiativ til og er leder af Midthimmerlands kirkehøjskole.

Hun er diplomuddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og har sunget bl.a. på Den Jyske Opera som solist og som assistent i Den Jyske Operas Kor. Hun er desuden uddannet organist fra kirkemusikskolen i Vestervig og har læst kandidat-delen for idéhistorie på Aarhus Universitet.

Hun har været gæstelærer på flere højskoler, skrevet artikler til

”Sanghåndbogen” og har i samarbejde med komponist og organist Erling Lindgren og de to jazzmusikere, brødrene Peter og Christian Vuust udgivet to anmelderroste cd’er med sange fra den 18. udgave af højskolesangbogen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...