Selvom der stadig er lang tid til jul, er det ikke spor for tidligt at tænke på, om det måske kunne være en idé at medvirke i årets juleforestilling på Hobro Theater.

- Der er rigtig mange muligheder for at være med - som skuespiller, danser, musiker eller medlem af kostumegruppen, pr-gruppen, lys- og lydgruppen eller gruppen, der står for rekvisitterne.

- Ellers måske er der forældre, der kunne tænke sig at være sufflører - og i det hele taget være med i fællesskabet om at skabe forestillingen, nævner formand for Amatørteatret Fyrkatspillet, Jytte Frederiksen.

Det er som sædvanligt Fyrkatspillet, der også står bag julespillet i theatersalen, og allerede 9. august kan interesserede høre nærmere om planerne for årets julespil.

Igen i år er julespillet skrevet af forfatteren og skuespilleren Jørgen W. Larsen fra Aalborg Teater,

På mødet i Fyrkatspillets lokaler 9. august fortæller han mere uddybende om sine planer for forestillingen - og tager en samtale med de fremmødte, der gerne vil have en rolle, danse, synge eller deltage med musik eller praktisk arbejde.

For unge op til ca. 25 år er der en særlig mulighed for - gratis - at melde sig til Fyrkatspillets dramaskole og derigennem opkvalificere sig til at udfylde en rolle i årets julespil.

Selve julespillet opføres i perioden fra 1. december til og med 9. december.

Fyrkatspillet har på forhånd indgået samarbejde med hhv. Theater Restauranten og Bies Bryghus for at tilgodese firmaer og private, der evt, overvejer at lade julespillet indgå i planerne for årets julefrokost.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...