Finder sted i morgen lørdag i kulturcentret

HADSUND: Julen er traditionerne’ tid, så i Hadsund KulturCenter har vi fundet en gamle tradition frem fra gemmerne.

Hanne Guldhammer Møller fortæller, at det kommer til at handle om samvær og julehygge, julehygge og atter julehygge. Derfor inviteres der indenfor til gammeldags juletræsfest.

Lørdag 14. december åbnes dørene for en eftermiddag med dans om det pyntede juletræ, sange som alle kender og traditionelle små lege. Er vi heldige kommer der en måske en nisse forbi med godteposer til de søde børn. Husk danse- eller indesko, da det er svært at danse med store støvler på. Det vil være rigtig festeligt, hvis alle der kommer, har en nissehue på. Sikke en fest det bliver.

Hadsund Skoleorkester spiller op til indmarch og KulturCafeen sørger for kaffe og saftevand.

Billetter til børn og voksne er sat til salg på himmerlandsbilletten.dk. Det var Hammoud fra KultuCaféen der kom og efterspurgte partnere til at få festen op at stå. Han mente at det var en skam at juletræsfesten var forsvundet fra huset.

Derfor er de faste ”beboere” i HKC gået sammen om at skabe rammerne for et par hyggelige timer. Det er Spillestedet Frikvarteret, Hadsund Skoleorkester, KulturCaféen og den daglige leder af Hadsund KulturCenter, der står bag årets juletræs fest.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...